Handelsbetingelser

1. december 2016

Disse handelsbetingelser gælder for forbrugerkøb. Hvis du er erhvervsdrivende, er du velkommen til at kontakte hererdk.com for at høre nærmere om, hvilke betingelser, der gælder, når du bruger vores webshop.


KØB AF VARER

Levering
Når du har foretaget en bestilling af en vare på hererdk.com, vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail. Varen vil blive afsendt senest tre hverdage fra modtagelse af ordre betalt med dankort eller kreditkort.

Leveringsadresse
Når du bestiller varen, kan du oplyse en anden leveringsadresse end din faktureringsadresse.

Forsendelsesudgifter
Alle vores ordrer sendes med Post Nord med omdeling.

Takster gælder for forsendelse inden for Danmarks grænser, og de udregnes på baggrund af vægt og mængde.
Takst til forsendelse af 1 bog: 57 kr. Forsendelse af 2 bøger: 90. kr. Forsendelse af max 5 bøger 120 kr. Forsendelse af max. 8 bøger 180 kr.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde køb af varer, som du har foretaget på hererdk.com inden for 30 dage, fra du modtog varerne. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan fortryde køb af bogen Her er DK, hvis du har brudt emballagen (folien).

Hvis du ønsker at gøre brug af returretten, skal du returnere varen til adressen her nedenfor. Du kan altså ikke fortryde ved blot at undlade at hente varen på posthuset.

Hvis du fortryder købet og returnerer varen, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af, at du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede, da du foretog købet. Du pålægges ikke nogen form for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for, at du har returneret varen, alt efter hvad der er tidligst.

Varen skal returneres eller afleveres til:

HER ER DK I/S
Brøndums Forlag
Nansensgade 41, kld.
1366 København K

senest 30 dage fra den dato, du modtog varen. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Du skal betale direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Når Her er DK I/S modtager de returnerede varen, undersøger vi, om den er i væsentlig samme stand, som da den blev leveret til dig. Er den ikke det, kan du være forpligtet til at betale for forskellen mellem varens pris og den forringede værdi, varen har fået. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Reklamation
Din ret til at reklamere over varer købt på hererdk.com er reguleret af Købelovens mangelregler. Du har 2 års reklamationsret.
Hvis du konstaterer en mangel ved en vare, du har købt på hererdk.com, skal du sende en mail til her.er.dk@gmail.com med en beskrivelse af den mangel, du vil reklamere over og angive ordrenummeret, som du fik tilsendt, da du købte varen.


GENERELT

Sådan handler du på hererdk.com

For at købe bog eller foredrag på hererdk.com skal du gøre følgende:

a. Udvælg varen du vil købe
b. Læg den i Indkøbskurven
c. Indtast navn, adresse, eventuel anden leveringsadresse, telefonnummer og email-adresse
d. Vælg betalingsform og fragtmulighed i det tilfælde der er mulige valg
e. Kontrollér at alle oplysninger er korrekte
f. Godkend handelsbetingelser
g. Godkend købet
h. Du sendes til Quickpay  og indtaster dine kortoplysninger
i. Ved succesfuld betaling sendes du retur til hererdk.com.
j. Du kan nu se din kvittering på skærmen, og i løbet af få minutter vil du modtage din kvittering via e-mail.

Sikker betaling
hererdk.com registrerer dine personoplysninger til brug for ekspedition af varekøbet. De registrerede personoplysninger transmitteres krypteret til underliggende systemer via en 128 bit SSL forbindelse.

Når du skal betale bliver du sendt fra vores server til betalingssystemet Quickpay. Quickpay er PCI certificeret (læs mere her http://quickpay.dk/features/security/) og selve betalingen er beskyttet efter internationale standarder. Når betalingen er gennemført bliver du sendt tilbage til vores server og handlen afsluttes.

hererdk.com og Quickpay udveksler ikke betalingskortdata og personoplysninger.

Se mere hos http://quickpay.dk/

Vi modtager følgende betalingskort: Dankort

Aftaleindgåelsen
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er bindende for begge parter, når du har afgivet din ordre.

Moms
Der er beregnet 25 % moms på alle varer som sælges på webshoppen hererdk.com.

 

Her er DK I/S, Nansensgade 41, 1366 København K. Email: her.er.dk@gmail.com. CVR: 36623632